Calix Infrastructure

Calix Infrastructure verdeelt duurzame energieoplossingen aan professionele klanten (B2B). Ze zijn gespecialiseerd in de introductie en distributie van innovatieve duurzame energieproducten en -diensten, zoals laadstations, zonnepanelen en energieopslag in de Benelux en Frankrijk.

Visie

Calix Infrastructure biedt producten aan van topkwaliteit met een modern of tijdloos design, die eerlijke en duurzame materialen en productiemethodes gebruiken.

Calix Infrastructure verdeelt enkel duurzame energieproducten waar hun team 100% in gelooft. Deze producten beantwoorden aan hun selectiecriteria op het vlak van kwaliteit, design, technische eigenschappen en carbon footprint.

Duurzame verrijking voor de klant:

  • Ecologisch: De klant neemt actief deel aan de noodzakelijke acties om de impact van de menselijke activiteiten op onze planeet te doen dalen. Hij of zij handelt in plaats van aan de zijlijn te staan.
  • Esthetisch: De klant maakt ook de keuze om zijn/haar dagelijkse leef- of werkomgeving esthetisch een meerwaarde te geven, dankzij de producten met hoogwaardige stijlkenmerken.
  • Technisch: Tenslotte heeft de klant ook een stap in de toekomst gezet, dankzij de productkeuze die enkel gebruik maken van hoogwaardige technische materialen en een lange termijnvisie hebben.