Mowi

Mowi is wereldwijd de grootste producent van Atlantische zalm en een van ‘s werelds meest toonaangevende seafood-bedrijven. Mowi Belgium in Brugge is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het verwerken en verpakken van verse vis en de commercialisering van een groot assortiment visproducten.

Visie

Mowi Belgium Brugge kiest voor duurzaam ondernemen vanuit een breed perspectief volgens de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN en in lijn met Product, Profit, Planet en People. Hun ambitie is om in 2021 alle 17 SDG’s te hebben ingevuld met concrete acties die zichtbaar zijn voor de medewerkers en de gemeenschap. Dat gaat van de reductie van GHG tot het aanbieden van een fietslease-programma voor medewerkers en het verminderen van restafval. Mowi Belgium Brugge wil in dialoog haar uitdagingen omzetten in impactvolle acties en bedrijven en sectoren inspireren en motiveren om mee te kiezen voor duurzaamheid.

Verwachting

Vanuit haar visie de positieve impact van initiatieven op de lokale gemeenschap vergroten en sterke partnerschappen sluiten. Via het netwerk de CO2-uitstoot te verminderen.