Projecten

rijbatterij2024

RijBatterij Brugge

Een unieke kans voor elektrische mobiliteit in Brugge. Het is tijd om de revolutie van elektrische mobiliteit naar een hoger niveau te tillen en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

zonnetuin

Brugse Zonnetuin

Met BGE versnellen wij de energietransitie door het ontwikkelen en financieren van zonne-energie extreem eenvoudig en voor iedereen toegankelijk te maken.

WKK 1

WKK-facilitator

BGE begeleidt u daarbij als competente partner met expertise in ontwerp, engineering, financiering, realisatie en bedrijfsvoering.

Stroom zonder dak

Stroom zonder dak

Er zijn in Vlaanderen 1.000.000 gezinnen die niet kunnen genieten van zonnestroom, daar gaan wij wat aan doen!

image002

Collectieve laadpleinen

BGE vzw voorziet projectontwikkelaars en wagenparkbeheerders van strategisch advies, marktanalyse en referentie-instrumenten.

SolarPanel1

Zonne-energie - Stroom van eigen kweek

Wist u dat Vlaanderen nog ruimte op daken heeft voor 65,01 gigawattpiek zonnepanelen?

EnergyOnWheels1

EnergyOnWheels

Duurzame stroom on the go. In dit project wordt onderzocht hoe een set batterijen energie kan leveren voor eigen gebruik, die men bij overschot terug op het net kan zetten en kan delen met de burger

BGE Duurzame logies 5

Duurzame logies

Samen verduurzamen we de horeca! De horeca heeft historisch gezien een belangrijke impact op het milieu door energie- waterverbruik en het gebruik van verbruiksgoederen.

Brugse Electric Fleet Project

Brugse Electric Fleet Project

Een nieuw op maat gemaakt programma waarmee uw bedrijf gemakkelijk geld kan besparen door over te stappen op elektrische voertuigen.

LHP_6475

Clean power for transport

De (r)evolutie naar elektrische (bedrijfs)wagens moet ondersteund worden door aangepaste tankinfrastructuur of laadpalen.

Maak kennis met ons

Aarzel niet om ons te contacteren, samen gaan we voor duurzaam!

Wilt u van gedachten wisselen over de verschillende mogelijkheden? Aarzel niet ons te contacteren. We helpen je graag verder.