RijBatterij Brugge: een unieke kans voor elektrische mobiliteit in Brugge

Het is tijd om de revolutie van elektrische mobiliteit naar een hoger niveau te tillen en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! RijBatterij Brugge staat voor de deur en biedt een unieke gelegenheid voor iedereen die betrokken is bij elektrische mobiliteit – van energiebedrijven tot laadstationsinstallateurs – om zich aan te sluiten bij dit grensverleggende evenement.

Wat maakt RijBatterij Brugge zo uniek?

 1. Een primeur in Vlaanderen: RijBatterij is geen gewoon autoshow. Het is een totale onderdompeling in de wereld van elektrische voertuigen, van e-bikes tot elektrische trucks, van scooters tot steps.
  Dit evenement is de grootste showroom van alles wat rijdt op elektriciteit in België en dat maakt het uniek!
 2. Een platform voor innovatie: Voor energiebedrijven en laadstationsinstallateurs biedt RijBatterij een uniek platform om de nieuwste technologieën en innovaties te presenteren op het gebied van elektrische mobiliteit.
  Dit is jouw kans om te laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft en hoe het bijdraagt aan een duurzame toekomst.
 3. Sociale en economische impact: Door deel te nemen aan RijBatterij draag je niet alleen bij aan de bewustwording rond elektrische mobiliteit, maar ook aan de lokale economie.
  Dit evenement brengt mensen samen, creëert kansen voor bedrijven en versterkt de positie van Brugge als voorloper op het gebied van duurzame mobiliteit.

Hoe kun je deelnemen?

 • Als deelnemer: Ben je betrokken bij elektrische mobiliteit? Of je nu een energiebedrijf bent, een laadstationsinstallateur of een leverancier van elektrische voertuigen, we willen jou graag verwelkomen op RijBatterij Brugge.
  Dit is jouw kans om jouw producten en diensten te presenteren aan een breed publiek en om deel uit te maken van een baanbrekend evenement.
 • Als sponsor: Wil je jouw merk profileren als een voorloper op het gebied van duurzame mobiliteit? Overweeg dan om sponsor te worden van RijBatterij Brugge.
  Als sponsor krijg je niet alleen extra zichtbaarheid voor jouw merk, maar draag je ook bij aan de realisatie van een groenere toekomst.

Laat deze kans niet voorbijgaan!

RijBatterij Brugge is meer dan alleen een autoshow. Het is een platform voor innovatie, een kans om de toekomst van mobiliteit vorm te geven en een viering van alles wat rijdt op elektriciteit.

Sluit je aan bij ons en help mee aan de realisatie van een duurzame en toekomst.

M +32 475 42 71 35 | E bge@bruggegeeftenergie.be