Brugse Hotel -PowerUnit bespaart C02 van 972.000 autokilometers

F. De Lannoit BGE – mhr P. Willaert Grand Hotel Normandy-P. Pouillie Greenlifepro

Over Groep hotels van familie Willaert

De hotels bieden alle denkbare luxe voor de zakenreiziger en toerist. Hoteleigenaar mhr Willaert is trots op zijn hotels. “Alle unieke hotelkamers en suites zijn voorzien van een flatscreen, airconditioning, moderne verwarmingsinstallatie, koelkast, internetverbinding en badkamer. Kortom, het comfort dat onze gasten ook thuis hebben – en liefst nog meer dat vraagt om goed energiebeleid, zeker omdat we ook nog eens voorop willen lopen in duurzaamheid”, aldus Willaert. “Natuurlijk is een hotel niet te vergelijken met een kantoor of gewoon recreatiebedrijf. Dat stelt technisch veel hogere eisen aan de installaties. En iedere besparing telt dubbel zo hard.”

Grote besparingen

De warmtekrachtinstallatie wordt vooral gebruikt voor de basisbelastingen in warmte en elektriciteit. Bovendien is het een ideaal back-upsysteem: zelfs als de netstroom wegvalt, blijven dankzij de wkk de serverruimte, kassasystemen, verlichting en andere vitale onderdelen volledig operationeel.

Als hotelier wil ik zekerheid over de bedrijfsprocessen. Verder levert deze installatieoplossing een groot financieel voordeel op dat zich direct door vertaalt in het bedrijfsresultaat. Bovendien bespaart de gekozen oplossing veel op de CO2-uitstoot, vergelijkbaar met 972.000 autokilometers .

En daarop mogen we ook best trots zijn.

Daarom Greenlifepro- Brugge Geeft Energie vzw

Greenlifepro is de leverancier van innovatieve warmte-krachinstallaties in België. Het bedrijf beschikt over opgeleide installateurs en is geautoriseerd service-dealer van PowerUnits. Ook voor hotels is Greenlifepro de echte efficiencyspecialist: wie intelligente keuzes maakt in energie ziet zijn rendement nog sterker groeien dan zijn omzet.

“Brugge geeft energie vzw” wil primaire energie optimaal benutten! 

BGE heeft een nieuwe dienst opgericht om beheerders van gebouwen te helpen doorheen hun WKK-project.

De WKK-facilitator staat gratis tot uw dienst om uw vragen te beantwoorden en U het gemakkelijker te maken in elke fase van uw project. (Informatie – eerste inschatting)

WKK-facilitator voor regio Brugge

Frank De Lannoit

Tel: 0475/427135

E-mail: bge@bruggegeeftenergie.be