Transport is een diverse sector BGE vzw vervult de wensen van verschillende klanten:

Ga voor elektrisch en laad uw eTruck-vloot met gemak

Elektrische trucks zijn klaar om in grote aantallen de weg op te gaan. Met snel laden en snelle doorlooptijden staan geavanceerde laadproducten, software en diensten klaar om ervoor te zorgen dat uw vloot eTrucks onderweg zijn en u efficiënt van dienst kunnen zijn.

Wij zijn uw voorkeurspartner voor vandaag en morgen.

Breng uw eTruck-vloot in beweging

Elektrisch gaan rijden is de grootste stap in de richting van minder CO2-uitstoot, kostenbesparing en efficiënt werken. Wij helpen u om te beginnen met het elektrificeren van uw vloot en uw bedrijf uit te bouwen met elektrische trucks op basis van uw behoeften en dagelijkse werkzaamheden.

Maak de infrastructuur van uw eTruck klaar voor de toekomst

Met modulaire laders kunt u uw laadinfrastructuur aanpassen aan uw bedrijfsbehoeften. Geweldig voor uw initiële kosten en het verlagen van de totale eigendomskosten. We bieden mobiele, flexibele en vaste snelladers om uw vloot elektrische vrachtwagens in beweging te krijgen.

Optimaliseer de efficiëntie van het opladen van elektrische trucks in uw wagenpark

Laad uw vloot efficiënter op en verlaag uw operationele kosten met uptime monitoring software-oplossingen. Wij maken de overgang naar e-mobiliteit eenvoudig en zorgen ervoor dat uw activiteiten gewoon doorgaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen of het wijzigen van uw tijdschema’s.

Ondersteuning bij elke stap

We zorgen ervoor dat je laders blijven werken door 24/7 service en onderhoud te bieden.

Het stappenplan voor klanten

Bekijk hoe uw traject met BGE vzw eruit zal zien van begin tot eind en daarna.

Bezoek op locatie EV scan & advies op maat

We brengen een bezoek ter plaatse om de specifieke kenmerken van je vraag te doorgronden en bezorgen een advies op maat die alle aspecten van je project dekt.

Overeenkomst tussen partijen

Eventuele vragen over inkoop stroom, ontwerp en planning worden beantwoord door ons team, voor een akkoord wordt gesloten.

Bestellen hardware

Gemiddeld duurt dit ongeveer 8-12 weken, afhankelijk van de grootte en omvang van de project

De inbedrijfstelling begint

De on-site implementatie van je project begint met levering, installatie, inbedrijfstelling, testen, training en de start van de werkzaamheden. Service en onderhoud zijn altijd beschikbaar als zich na de implementatie onverwachte of ongewilde problemen voordoen.

Stap over op elektrisch rijden en laad uw eTruck-vloot moeiteloos op met geavanceerde laadproducten, software en diensten.
Elektrische trucks snel laden en snelle doorlooptijden, waardoor ze efficiënt en milieuvriendelijk zijn.
Als uw voorkeurspartner streven wij ernaar uw vloten vandaag en in de toekomst van dienst te zijn.