Het koolstofarm maken van de transportsector is cruciaal

Het koolstofarm maken van de transportsector is een cruciaal onderdeel van onze reactie op de klimaatnoodsituatie. Door dit te doen, zijn er ongelooflijke kansen die kunnen worden gerealiseerd voor heel Vlaanderen terwijl we overstappen naar een bijna netto-nuleconomie.

Brugge Geeft Energie wil de groei in de duurzame mobiliteitssector en aanverwante industrieën te stimuleren ten behoeve van de Brugse economie.

We hebben de eerste stappen gezet op het gebied van duurzame mobiliteit, waaronder de oprichting van het Brugse Electric Fleet Coalition®. Het clusterproject stelt ons in staat om verder te reiken in de toeleveringsketen van emissievrij transport.

Of het nu gaat om het delen van kennis over energieoplossingen, het creëren van toekomstige laadoplossingen of innovatieve productie, we zullen samenwerken met partners om Brugge te vestigen als leider op het gebied van duurzame mobiliteit.”

Brugge Geeft Energie is verheugd dat we onze expertise op het gebied van transportinnovatie en economische ontwikkeling kunnen inzetten om samenwerking te vergemakkelijken en waarde te laten groeien voor belanghebbenden in de sector. We zijn gefocust op het leveren van ondersteuning op maat die echt een verschil maakt voor de individuele bedrijven en echte voordelen oplevert.

Als uw organisatie geïnteresseerd is om betrokken te zijn bij het Brugse ecosysteem voor duurzame mobiliteit, neem dan contact op met: bge@bruggegeeftenergie.be