Innovatie stimuleert verandering.

Wij geloven in een groenere, meer hernieuwbare manier van leven. We nemen de toekomst van onze planeet serieus. En we begrijpen dat het transformeren van de wereld zoals we die nu kennen cruciaal is voor de toekomst die we allemaal nastreven.

De transformatie van de sector van het vrachtvervoer gaat niet alleen over het ontwrichten van de sector, het gaat over het omvormen ervan. Het bouwen van elektrische trucks is een belangrijk onderdeel van de puzzel, maar het zijn de laadinfrastructuur en ondersteuningssystemen voor de geëlektrificeerde workflow die deze trucks in beweging zullen houden.

Bij BGE vzw benaderen we het probleem met een totaaloplossing, een manier om de benodigde ingrediënten te combineren tot een compleet ecosysteem dat tegemoet komt aan de behoeften van de transportsector. We zien de barrières van de sector voor zware vrachtwagens als uitdagingen die inspireren tot wendbaar denken en die onze passie en toewijding voor een duurzamere wereld naar boven brengen.

Door de infrastructuur, en diensten te leveren die nodig zijn om vracht te verplaatsen, reduceren we niet alleen de uitstoot, maar bieden we ook de meest efficiënte, effectieve en economische optie die beschikbaar is voor verladers en vervoerders in het hele land.

Problemen oplossen is onze kracht.

We hebben een team van dynamische en getalenteerde mensen samengesteld die een cultuur van deskundigheid hebben opgebouwd  gekenmerkt door innovatief denken, de bereidheid om onzekerheid te omarmen en de weigering om de norm te accepteren. Samenwerking en creativiteit zijn essentieel om echte transformatie te bewerkstelligen. Ons team beschikt over een onderscheidende mix van expertise en knowhow die ons in staat stelt het grote geheel te zien, met precisie uit te voeren en met uiterste zorgvuldigheid te leveren.

Technologie en innovatie zijn fundamenteel voor een duurzame toekomst. Met een duidelijk doel voor ogen zet BGE vzw zich in om een significante impact te hebben op de huidige systemen en een revolutie teweeg te brengen in de transportindustrie met kennis en betrokkenheid. Naarmate de transportsector zich ontwikkelt, zullen wij als katalysator fungeren, ons aanpassen, omarmen en innoveren.

Bij BGE vzw ontwikkelen we de bouwstenen van die toekomst en duiken we in de uitdagingen van onze tijd.