Sluit je aan bij ons collectieve Zonne project en wordt producent in plaats van consument!

Wist je dat meer dan 1,2 miljoen gezinnen in België jaarlijks tot wel 1.000 euro te veel betalen voor elektriciteit en gas? Dat is zonde van je hard verdiende geld! Maar geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jou.

Wist je dat de tien duurste elektriciteitsproducten in omloop vandaag een marktaandeel hebben van 48 procent, terwijl amper 9 procent van de klanten bij een van de tien goedkoopste contracten in de markt zit. Kiezen die consumenten bewust voor de duurste optie ik kan me dat niet voorstellen.

Wist je dat maar liefst 70% van de consumenten niet eens de naam van hun energieproduct kent? En dat de prijsvoorwaarden van een product elke maand kunnen veranderen, waardoor je mogelijk meer betaalt dan nodig? Het is tijd om daar verandering in te brengen.

Ons collectief zonneproject biedt jou de kans om controle te krijgen over je stroomkosten en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten meedoen:

  1. STOP met geld te verliezen: Door deel te nemen aan ons collectieve zonneproject profiteer je van stabiele en vaak lagere stroomtarieven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verborgen kosten of plotselinge prijsstijgingen.
  2. Vermijd valkuilen van kortingen: Kortingen kunnen aantrekkelijk lijken, maar vaak verbergen ze addertjes onder het gras. Veel consumenten verliezen bijvoorbeeld hun welkomstkorting als ze te laat betalen of van energieproduct veranderen. Met ons collectieve zonneproject hoef je je geen zorgen te maken over onduidelijke kortingsvoorwaarden.
  3. Transparantie en gemak: We maken gebruik van de laatste technologieën. Door deel te nemen aan ons collectieve Zonne project, maak je niet alleen een bewuste keuze voor duurzame energie, maar profiteer je ook van transparante stroomkosten. Het is een win-win situatie voor zowel jouw portemonnee als het milieu.
  4. Draag bij aan duurzaamheid: Door deel te nemen aan ons zonneproject help je mee aan een groenere toekomst. Samen verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een schonere planeet voor toekomstige generaties.

Waar wacht je nog op? Doe vandaag nog mee aan ons collectief zonneproject en heb controle over je stroomrekening, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Infomoment Brugse zonnetuin 22/05

Schrijf je in voor het infomoment op 22/05 in Brugge

Wil je meer te weten komen over de Brugse zonnetuin? Schrijf je dan in voor het infomoment in De Balsemboom in de Ganzenstraat 33 te Brugge.

Programma

We vertellen je hoe de zonnetuin in z’n werk gaat, hoe je kan deelnemen en wat de voordelen zijn. Aan het einde van de sessie kan je vragen stellen. Start: 19:00 Einde: 20:30

Laat hier jouw gegevens achter:

https://tally.so/r/woAoOb

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/05/17/creg-_meer-dan-1-200-000-belgische-gezinnen-betalen-1-000-euro/

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/12/15/meer-dan-1-miljoen-gezinnen-betalen-elk-jaar-500-euro-te-veel-vo/